Bilete Pierre de Vară: MAGITOT - OMG - 7 aug, ora 21:00 - Pierre de Vară

Pierre de Vară: MAGITOT - OMG

Pierre de Vară, București

sâmbătă, 7 august, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A bifat toate show-urile televizate mari: Românii au Talent, La Măruţă, iUmor, Neaţa cu Răzvan şi Dani. I-a făcut pe toţi să râdă şi i-a impresionat cu numerele lui de magie. Nouă ne-au plăcut cel mai mult 14 şi 29, dar fiecare cu gusturile lui.
MAGITOT o să vină în premieră şi la Pierre de Vară. Încă nu ştim dacă vine şi cu câinele lui, Preş. E foarte probabil că e foarte fain şi de comitet. Ce ştim cu siguranţă e că o să râdem, o să ne minunăm şi apoi o să mai râdem o dată.
 
Descrierea de pe site-ul lui spune despre el că: “This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.” Hai să-l cunoşti mai bine!
 
Pierre de Vară - sacrebleu e terasă la The Fool!

Da, da, ai citit bine. Deschidem terasa Pierre de Vară - un safe space care te încurajează să faci efectiv nimic.

Poți veni la seri de stand-up, la seri de fotbal sau de muzică, dar poți veni și oricând doar ca să bei o bere (și în miezul zilei, nu judecăm) sau să mănănci ceva.
Avem 25 de tipuri de bere artizanală, avem frigărui, japonez și ce-ți mai poftește inima.
Te așteptăm!

PS: Dacă plouă, stai fără grijă, că mutăm show-ul la interior.
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!