Bilete SOLD OUT The Fool: Pe muzica mea - vol. 1 - cu Andi Moisescu - 14 feb, ora 23:00 - The Fool

SOLD OUT The Fool: Pe muzica mea - vol. 1 - cu Andi Moisescu

The Fool, București

vineri, 14 februarie, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, pe 14 februarie, punem de o petrecere nebună cu un concept nou, primul din multele care o să zguduie asfaltul pe Calea Victoriei 118!

Fratele nostru Andi Moisescu o să fie Party Master - asta înseamnă că pune muzică, dar pentru că e un invitat aşa de special pentru noi, am zis să-i dăm şi un titlu onorific. Nu de alta, dar şi noi ne înclinăm.

Petrecerea are loc la 30 de minute după show-ul de Stand-up comedy cu Bordea, Micutzu, Geo și Teodora. Cât timp tu îţi dai refill de la bar şi mai bagi nişte bucate alese de la The Fool Truck, noi aranjăm rapid spaţiul pentru dans. O să meargă lin toată treaba. O să vezi şi o să te distrezi, că doar We’re all mad here!

Hai să începi weekend-ul în The Fool la cea mai nebună petrecere de pe Calea Victoriei 118!

Biletele pentru petrecere nu sunt cu locuri la masă.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face începând cu ora 23:00.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10). Cu un singur bilet te bucuri de tot separeul alaturi de prietenii tai 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!