Bilete The Fool: Era ok și la 60! - One Man Show cu Răzvan Vasilescu - 15 iun, ora 17:00 - The Fool

The Fool: Era ok și la 60! - One Man Show cu Răzvan Vasilescu

The Fool, București

sâmbătă, 15 iunie, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

De oamenii cu umor se spune că sunt dintre ăia buni, de calitate.
Și oamenii de calitate știu și de teatru și cinema. De unde sunt șanse mari să îl știi și tu pe Răzvan Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România.

Era ok și la 60” este un One Man Show sincer, amuzant și emoționant. Da, te-ai prins, e altceva. Trece un pic (mai mult) de stand-up-ul ăla clasic cu care te-am (????????-?????????) obișnuit.
Un spectacol ca o lecție de viață, cu umor fin și ironie și mai și, despre bucuria de a trăi relaxat sau cu pasiune, după caz, zi de zi, indiferent de anul vieții. 

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail [email protected].

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!