Bilete The Fool: Ia zi Măh | Club Trivia Night | cu Paul Lungu - 18 oct '22, ora 20:30 - The Fool

The Fool: Ia zi Măh | Club Trivia Night | cu Paul Lungu

The Fool, București

marți, 18 octombrie '22, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

estează-ți cunoștințele de cultură generală într-o seară de Trivia plină de întrebări ciudate, amuzante și uneori dubioase!
 
Împreună cu Paul Lungu și invitații săi, poți participa LIVE la o competiție inedită de trivia, cu glume și surprize și premii în care vei avea ocazia să răspunzi la întrebările dintr-un viitor episod al emisiunii “Ia Zi, Măh”!
Se va juca în echipe, de câte doi, trei, patru, cinci sau câți oameni sunt în grupul tău . Fiecare echipă va avea o tabletă unde va putea răspunde la intreabrile citite pe scenă iar dacă răspunsul e corect atunci se acordă puncte în funcție de viteza răspunsului, că să fie o competiție serioasă!

Pe parcrus mai discutăm mai facem o caterincă, iar la final echipa cu cele mai multe puncte va fi desemnată câștigătoare și premiată pe măsură, la fel ca urmatoarele echipe de pe podium, dupa cum urmeaza:
Locul I – 500 de RON
Locul II – 50% discount pentru consumaţia întregului grup
Locul III – Invitaţie la orice spectacol din clubul „The Fool” pentru tot grupul

Așa că uită-te la două documentare, citește un articol pe Wikipedia și vino să îți flexezi creierul la „Ia Zi, Măh LIVE – Trivia Night”

Știți ce ne place cel mai tare la The Fool? Că e deschis. 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail info@iabilet.ro.

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!