Bilete The Fool: Mystery Box - Stand-up show (Filmare) - 27 iul, ora 19:30 - The Fool

The Fool: Mystery Box - Stand-up show (Filmare)

The Fool, București

marți, 27 iulie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Te așteptăm marți să deschidem împreună Mistery Box-ul The Fool. Ce e Mistery Box? E un fel de Comedy Set (pentru cunoscători), doar că tu habar n-ai la cine iei bilete.
Scoatem din joben, pe rând, 7 comedianți care vor filma 7 set-uri numai bune să arați prietenilor cât de mișto a fost show-ul ăla la care n-au vrut să vină cu tine.
Dacă te simți norocos, hai marți la filmare, poate urcă și favoritul tău, iar dacă te simți ghinionist noi tot te așteptăm, măcar să vii cu chef de râs și să ne iasă filmarea.
 
PARTICIPAȚI LA UN SPECTACOL FILMAT ȘI DIFUZAT PE CANALUL YouTube The Fool.
Prin achiziționarea biletului, înțelegeți că veți fi filmat, iar imaginile vor fi difuzate pe canalul de YouTube The Fool și dați organizatorilor acordul prealabil, gratuit și fără limitare de timp și spațiu (teritoriu) de a capta și utiliza imaginea.
 
Păstrăm toate măsurile de siguranță anti-Covid că ne cam place cum arată clubul deschis.
 
PS: Show-ul se va ține în interiorul clubului.
 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!