Bilete The Fool: N-are cum! - 25 feb, ora 20:00 - The Fool

The Fool: N-are cum!

The Fool, București

marți, 25 februarie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Șapte comedianți povestesc cele mai intime, amuzante, jenante și periculoase experiențe din viața lor. Amintiri bizare, povești (i)reale, experiențe ciudate și amuzante, toate povestite live, pe scena The Fool.

Gazda şi MC-ul serii va fi Toni Andrei. I se alătură Cosmin Natanticu, Radu Isac, Bogdan Mălăele, Mukinka, Alex Zob şi Simona Cuciurianu.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!