Bilete The Fool: Rap Battle - Calificări Ziua 1 - 11 sep, ora 20:00 - The Fool

The Fool: Rap Battle - Calificări Ziua 1

The Fool, București

miercuri, 11 septembrie, ora 20:00 acces de la 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Știi când e atât de cald afară încât cu greu te mai revergorează ceva? Stai așa, că nu e chiar așa. Avem noi ceva. Răcoare și aer proaspăt. De la AC, dar e ce trebuie. E proaspăt ieșit din AC.
Din Detroit direct pe Calea Victoriei RAP BATTLE un duel care sună bine. Asta dacă nu ești tu în vizorul celui care are microfonul.

Care e faza, mai exact?
 
16 concurenți dau microfonul tare — să se audă bine de tot. Timp de două zile. Că nu suntem aici în basme, ca să fie trei. E Rap Battle, wtf, man!

Și pentru că regele s-a-ntors, nu s-a-ntors degeaba. KEED va juriza în stilul lui unic. La fel și POPINCIUC. Tot rege și el. Dar de pe alte meleaguri. Sau plaje, să zicem (!). Și tot în juriu, și tot în stilul unic, firesque. Ăla recognoscibil și de pe lună. Cu caterinci, cu alea, ale lui.

În fiecare episod o să avem un INVITAT SPECIAL. Și pentru că am scris cu majuscule, înseamnă că e chiar special: OLINIUTZA.

Avem și muzică, normal. Că doar doar e rap battle. Că altfel aveam doar battle. Și nu era fun. Deloc. DJ SIBERIA va fi la butoane.

Concurenții se vor duela pentru cele 4 locuri din Marea Finală.
Pentru cei curajoși: înscrierile se fac pe [email protected].
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail [email protected].

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!