Bilete The Mic! - Stand-up Contest - Ziua 3 - 13 oct '22, ora 20:00 - Teatrul de Comedie - Sala Radu Beligan

The Mic! - Stand-up Contest - Ziua 3

Teatrul de Comedie - Sala Radu Beligan, Bucuresti

joi, 13 octombrie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

THE MIC! este primul concurs de stand-up din 2022 netelevizat în care 27 de comedianți se vor lupta pentru titlul de ”THE MIC! Champion”.
Totul se va desfășura live în București în 4 zile consecutive, de asta recomandăm achiziționarea unui abonament pentru toate zilele de concurs.

Dorești să iei parte la eveniment ca spectator? Atunci e bine să știi că ai nevoie de niște seri libere. În perioada 11-14 octombrie oferim 4 zile consecutive de stand-up cu cei mai promițători comedianți din noua generație, un juriu sperăm exigent și câțiva invitați speciali. A, și Mădălin Cîrje.

Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  

 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail [email protected].

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!